Steun ons

Steun dé Matthäus Passion van Rivierenland

Ieder jaar, de zaterdag één week voor Pasen, organiseert de Stichting Matthäus Passion Zaltbommel de uitvoering van dit meesterwerk van Johann Sebastian Bach.  Maakt u ook de uitvoering op palmzaterdag 1 april 2023 om 19:30 uur live mee?
Als stichting nemen we al voor de vijfendertigste keer de organisatie voor onze rekening.
“We zijn blij dat in de prachtige Sint-Maartenskerk in onze karakteristieke vestingstad Zaltbommel de Matthäus Passion jaarlijks te beluisteren is.” Als bestuur zijn wij al decennia lang de mening toegedaan dat dit prachtige muziekstuk de moeite van het beluisteren en zien waard is.”

Inmiddels een mooie en waardevolle traditie in de Bommelerwaard. Twee trouwe sponsoren, Care Culinair uit ‘s-Hertogenbosch en Hitachi Vantara uit Zaltbommel vertellen in een filmpje hun kijk op de toegevoegde waarde van de Matthäus Passion in Zaltbommel. Kijk zelf naar hun verhaal in de filmpjes Care Culinair / Hitachi Vantara.

Binnen de beperkingen van haar financiële middelen streeft de Stichting Matthäus Passion Zaltbommel altijd naar een uitvoering met een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Dus altijd met een professioneel orkest en professionele solisten. Het zal u niet verbazen dat hiervoor veel geld nodig is. Geld dat wij voor een flink deel uit de kaartverkoop halen. Echter, financiële ondersteuning door zowel zakelijke als particuliere liefhebbers is onontbeerlijk.

Draagt u de Matthäus Passion van Rivierenland in de Sint-Maartenskerk een warm hart toe? Overweegt u dan eens of u onze Stichting Matthäus Passion Zaltbommel wil steunen en een “nootje” bijdragen. Dat kan op meerdere manieren: particulier, zakelijk of in de vorm van middellen. Als Stichting Matthäus Passion Zaltbommel beschikken wij over de ANBI status, waardoor uw donatie mogelijk fiscaal aftrekbaar is.

Matthäusvrienden en sponsoren heten wij na afloop van de uitvoering graag van harte welkom op de nazit. Daar praten we onder het genot van een drankje met elkaar na over de uitvoering. Regelmatig zijn ook de dirigent en uitvoerenden hier aanwezig om mee van gedachte te wisselen.

Helpt u mee de 57e editie van de Matthäus Passion van Rivierenland mogelijk te maken? Wij zien uw reactie en steun heel graag tegemoet via ons e-mailadres info@matthauspassion.nl

Mogelijkheden tot steunen

Particuliere Sponsor; Matthäusvriend


Als particulier is het mogelijk, naast het kopen van kaarten, ons extra te steunen als Matthäusvriend: Matthäusvrienden schenken ons € 50 per jaar en helpen ons de kwaliteit van de uitvoeringen hoog te houden. Bovendien kent u als vriend van de Matthäus Passion te Zaltbommel een aantal voordelen:

Gratis toegang tot een master class door dirigent Rienk Bakker op 5 maart 2023 om 15 uur in de Gasthuiskapel te Zaltbommel.

Korting van 5 euro op uw toegangskaart

Eén van uw introducees geniet eveneens deze korting

U bent genodigde voor de ‘nazit’ van de uitvoering in de Gasthuiskapel, waar we met elkaar napraten

En het allerbelangrijkste: met uw bijdrage als Matthäusvriend zorgt u dat de uitvoering van de Matthäus Passion jaarlijks klinkt in Zaltbommel!

Aanmelden als Matthäusvriend kan door een mail te sturen naar info@matthauspassion.nl onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats.

Zakelijke Sponsor


Uw bedrijf kan als Matthäus-Steunpilaar de Matthäus Passion van Rivierenland op de volgende manieren sponsoren:

Sponsorkaarten kopen
Sponsorkaarten zijn verkrijgbaar voor € 140,- per kaart en geven recht op een gereserveerde plaats in het middenschip, met uitstekend zicht op de uitvoerenden, programmaboekje en pauzedrankje. Van tevoren heten wij u graag welkom met een kopje koffie in de sfeervolle Gasthuiskapel, op loopafstand van de Sint-Maartenskerk, en na afloop bent u hier met uw genodigden wederom van harte welkom op de “nazit”. Onder het genot van hapje en een drankje praten we hier na met elkaar, de dirigent, musici en uitvoerenden.

Tevens kunt u, al dan niet met uw gasten, gratis een master class bijwonen op 5 maart 2023 om 15 uur in de Gasthuiskapel door dirigent Rienk Bakker.

Adverteren 

€ 250 voor 1/1 pagina A5- advertentie in het programmaboekje met hierin o.a. de CV’s van de dirigent & uitvoerenden en de tekst.

Faciliteiten

Er zijn voor iedere uitvoering promotiematerialen en diverse catering noodzakelijk. Ook deze kunt u sponsoren. Neem hiervoor contact op via info@matthauspassion.nl


Heeft u andere suggesties? Uiteraard bespreken wij die graag me u en denken met u mee.

Steun ons

Steun de Matthaus Passion Zaltbommel

Koop kaarten voor de uitvoering op

zaterdag 1 april 2023