Overnachten en/of dineren bij hotel Van der Valk Zaltbommel

23 January 2022

Voorafgaand aan de Matthäusuitvoering heerlijk dineren, voordat u op de parkeerbuspendeldienst stapt of wellicht zelfs na afloop gerieflijk in Zaltbommel overnachten? Dat kan bij het Van der Valk hotel.

Diner

Vanaf 17.00 uur is restaurant Salt in het hotel geopend voor diner. Kies voor het smakelijke Toekan Menu of Menu de Chef of geniet van de gerechten van de à la carte kaart.

Op de website vindt u altijd de meest actuele menu’s. Direct een tafel boeken? Reserveer hier uw tafel

In het centrum van Zaltbommel zijn ook meerdere restaurants om eerst een hapje te eten. Parkeren kan op parkeerterrein De Beersteeg dag en nacht gratis, bij de parkeerterreinen Havendijk, De Rotterdamse Bol en de Oude Wasserij is het vanaf 18:00 uur gratis.

Bij parkeerterrein De Omhoeken is het vanaf 18.30 uur betaald parkeren. Check alle informatie over parkeren in de binnenstad van Zatlbommel hier.

Overnachten

Uw verblijf in Zaltbommel verlengen met een overnachting is extra aantrekkelijk. Bij een verblijf op 9 april 2022 ontvangt u 10% korting op de geselecteerde kamertypes en tarieven in Hotel Van der Valk.

Boek via de website www.vandervalkzaltbommel.nl/acties zelf uw kamer en gebruik de 10% korting actiecode ZBL-MATTHAUSPASSION Deze actiecode is in te zetten tot 26 maart 2022.