Overnachten en/of dineren in Zaltbommel e.o.

15 January 2023

Voorafgaand aan de Matthäusuitvoering heerlijk dineren, voordat u op de parkeerbuspendeldienst vanaf parkeerplaats P2 stapt of wellicht zelfs na afloop gerieflijk in Zaltbommel of de Bommelerwaard overnachten? Dat kan bij het Van der Valk hotel. Ook zijn er in de omgeving meerdere leuke B&B’s zoals in het centrum van Zaltbommel In de oude Smederij of een van de B&B’s in de omgeving. Klik hier voor alle mogelijkheden.

Diner

Vanaf 17.00 uur is restaurant Salt in het hotel geopend voor diner. Kies voor het smakelijke Toekan Menu of Menu de Chef of geniet van de gerechten van de à la carte kaart.

Op de website vindt u altijd de meest actuele menu’s. Direct een tafel boeken? Reserveer hier uw tafel

In het centrum van Zaltbommel zijn ook meerdere leuke restaurants op loopafstand van de Sint Maartenskerk om eerst even een hapje te eten. Parkeren kan op parkeerterrein De Beersteeg dag en nacht gratis, bij de parkeerterreinen Havendijk, De Rotterdamse Bol en de Oude Wasserij is het vanaf 18:00 uur gratis.

Bij parkeerterrein De Omhoeken is het vanaf 18.30 uur betaald parkeren. Check alle informatie over parkeren in de binnenstad van Zaltbommel hier.

Overnachten

Uw verblijf in Zaltbommel verlengen met een overnachting is extra aantrekkelijk. Bij een verblijf op 1 april 2023 ontvangt u 10% korting op de geselecteerde kamertypes en tarieven in Hotel Van der Valk.

Boek via de website www.vandervalkzaltbommel.nl/acties zelf uw kamer en gebruik de 10% korting actiecode ZBL-MATTHAUSPASSION Deze actiecode is in te zetten tot 1 april 2023.

Ook is het mogelijk een overnachting te boeken in een van de leuke B&B’s die de Bommelerwaard rijk is of zelfs in een van de kastelen te slapen. Klik hier voor alle opties om te overnachten.