Bestel kaarten

De Matthäus Passion van Rivierenland geldt als een van de culturele hoogtepunten in Zaltbommel. Bij uw kaart zijn een pauzedrankje inbegrepen en tevens krijgt u een programmaboekje met hierin uitgebreide informatie over de achtergrond van de Matthäus Passion van Rivierenland, de dirigent, solisten en uitvoerenden en kunt u hierin de tekst volgen.

Wij hopen u op 2 april 2022 weer te kunnen verwelkomen. Er zijn altijd kaarten in drie rangen beschikbaar.

1e Rangskaarten dit zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Prijs 65 euro per stuk.

2e Rangskaarten vrije niet genummerde plaatsen met niet overal zicht op het podium. In de kerk staan diverse monitoren waarop de uitvoering te zien is. Prijs 40 euro per stuk.

Sponsorkaarten met zicht op het podium en inclusief ontvangst met koffie/thee, nazit en gratis toegang tot de lezing door de dirigent ca. 3 weken voorafgaand aan de uitvoering in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Het adres is Gasthuisstraat 34. Prijs 140 euro per stuk.

Zondag 8 maart 2020 om 15.00 uur vindt een lezing plaats door dirigent Rienk Bakker in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Hij heeft een persoonlijke kijk op Bach’s meesterwerk en in zijn lezing licht hij deze kijk op dit meesterwerk van Bach toe. Welke keuzes maakt hij met betrekking tot wat hij wil overbrengen in zijn uitvoering en waar liggen de voor hem bijzondere aandachtspunten. “In de Matthäus Passion zitten zoveel bijzondere momenten en emoties verborgen, dat ik het publiek die wil laten meebeleven en voelen”, aldus Bakker. Toegang € 7,50 incl. consumptie en kaartverkoop aan de zaal.

Op zondag 22 maart 2020 organiseren wij een “Meezing Matthäus” in ‘t het Hurns Kerkje te Hurwenen. Aanvang is 15.00 uur. Het adres is Dorpsplein 14 te Hurwenen. De toegangsprijs is slechts Euro 10,- p.p. Hiervoor bieden wij u tevens een kopje koffie of thee aan.

Onder leiding van sopraan en dirigente Irene Maessen en organist Hugo Bakker studeren we met u als bezoeker een aantal koralen in van de Matthäus Passion.  

Tip! Denkt u er ook eens aan Matthäus Passion kaarten cadeau te doen. Leuk om weg te geven voor een verjaardag, avondje uit of andere feestelijke gelegenheid.


“Wij hebben een geweldige Matthäus Passion bijgewoond. Dank voor de fijne plaatsen.”


Koop nu uw kaarten!