Bestel kaarten

De Matthäus Passion van Rivierenland geldt als een van de culturele hoogtepunten in Zaltbommel. Bij uw kaart zijn een pauzedrankje inbegrepen en tevens krijgt u een programmaboekje met hierin uitgebreide informatie over de achtergrond van de Matthäus Passion van Rivierenland, de dirigent, solisten en uitvoerenden en kunt u hierin de tekst volgen.

Nieuw is dat u gebruik kunt maken van de parkeer- en pendelbusdienst. Voor 2,50 euro per kaartje extra, kunt u uw auto bij het Hotel van der Valk aan de Hogeweg te Zaltbommel parkeren. Tussen 18.15 – 19.00 uur kunt op de bus stappen, die u voor de deur van de Sint-Maartenskerk afzet. Terug rijden de bussen tot 23.00 uur na afloop van de uitvoering. Desgewenst kunt u van tevoren het speciale Matthäusdiner nuttigen in het hotel.

Er zijn kaarten in drie rangen beschikbaar.

2e Rangskaarten zijn vrije, niet genummerde, plaatsen. Hiermee heeft u niet overal zicht op het podium. In de kerk staan diverse monitoren waarop de uitvoering te zien is. Prijs 40 euro per stuk of voor 2,50 euro extra inclusief de parkeer- en buspendeldienst .

Sponsorkaarten bieden zicht op het podium en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en nazit. Tevens is het gratis bijwonen van de lezing door dirigent Johannes Leertouwer op 13 maart 2022 om 15:00 uur in de Gasthuiskapel hierbij inbegrepen. De prijs is 140 euro per kaart inclusief de parkeer- en buspendeldienst.

1e Rangskaarten, niet meer beschikbaar, zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Prijs 65 euro per stuk of voor 2,50 euro extra inclusief de parkeer- en buspendeldienst.

Zondag 13 maart 2022 om 15.00 uur vindt een lezing plaats door dirigent Johannes Leertouwer in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Hij geeft een persoonlijke kijk op zijn geschiedenis met Bach’s meesterwerk. Wat drijft hem in zijn uitvoering. “In mijn lezing neem ik mensen graag mee in het verhaal van de Matthäus Passion. Het gaat over liefde, schuld, verdriet, pijn en rust”, aldus Leertouwer. Toegang € 7,50 incl. consumptie. Kaartverkoop aan de zaal.

Tip! Denkt u er ook eens aan Matthäus Passion kaarten cadeau te doen. Leuk om weg te geven voor een verjaardag, avondje uit of andere feestelijke gelegenheid.


“Wij hebben een geweldige Matthäus Passion bijgewoond. Dank voor de fijne plaatsen.”


Koop nu uw kaarten!