Bestel kaarten

De Matthäus Passion van Rivierenland geldt als een van de culturele hoogtepunten in Zaltbommel. Bij uw kaart zijn een pauzedrankje inbegrepen en tevens krijgt u een programmaboekje met hierin uitgebreide informatie over de achtergrond van de Matthäus Passion van Rivierenland, de dirigent, solisten en uitvoerenden en kunt u hierin de tekst volgen.

Nieuw is dat wij nu ook zitplaatsen aan de zijkanten van het podium krijgen en u bij uw boeking al kunt kiezen waar u wilt zitten bij de eerste- én tweerangs kaarten. Ook is het weer mogelijk gebruik te maken van de parkeer- en pendelbusdienst. Voor 7,50 euro per kaartje extra, parkeert u uw auto bij het Hotel Van der Valk aan de Hogeweg te Zaltbommel parkeren. Tussen 18.15 – 19.00 uur stapt u op de bus, die u voor de deur van de Sint-Maartenskerk afzet. Terug rijden de bussen tot 23.00 uur na afloop van de uitvoering en zetten u weer op de parkeerplaats af.

Kaarten zijn in vier rangen beschikbaar:

1e Rangskaarten zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Prijs 70 euro per stuk en 65 euro in de voorverkoop. Kaarten voor de parkeer- en buspendeldienst zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro extra per stuk.

2e Rangskaarten zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Prijs 50 euro per stuk en 45 euro in de voorverkoop. Kaarten voor de parkeer- en buspendeldienst zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro extra per stuk.

3e Rangskaarten zijn vrije, niet genummerde plaatsen. Hiermee heeft u niet overal zicht op het podium. In de kerk staan diverse monitoren waarop de uitvoering te zien is. Prijs 42,50 euro per stuk en 37,50 euro per stuk in de voorverkoop. Kaarten voor de parkeer- en buspendeldienst zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro extra per stuk.

Sponsorkaarten bieden zicht op het podium en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en nazit en inclusief bus- en parkeerpendeldienst. Tevens is het gratis bijwonen van de master class door dirigent Toon de Graaf op 3 maart 2024 om 15:00 uur in de Gasthuiskapel hierbij inbegrepen.

3 maart 2024 Masterclass door de dirigent

Zondag 3 maart 2024 om 15.00 uur vindt een masterclass door dirigent Toon de Graaf plaats in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Tijdens deze master class geeft hij een toelichting op de Matthäus Passion en laat u kennismaken met de muziek. Zo krijgt u weer een hele andere kijk op het meesterwerk van Bach.

Toegang € 7,50 incl. consumptie. Kaartverkoop enkel aan de zaal. Reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar: info@matthauspassion.nl. Matthäusvrienden en sponsorkaarthouders hebben gratis toegang.

Tip! Geef Matthäus Passion kaarten cadeau. Leuk om weg te geven voor een verjaardag, avondje uit, met de feestdagen of een andere feestelijke gelegenheid.


“Wij hebben een geweldige Matthäus Passion bijgewoond. Dank voor de fijne plaatsen.”


Koop nu uw kaarten!