Bestel kaarten

De Matthäus Passion van Rivierenland geldt als een van de culturele hoogtepunten in Zaltbommel. Bij uw kaart zijn een pauzedrankje inbegrepen en tevens krijgt u een programmaboekje met hierin uitgebreide informatie over de achtergrond van de Matthäus Passion van Rivierenland, de dirigent, solisten en uitvoerenden en kunt u hierin de tekst volgen.

Nieuw is dat u gebruik kunt maken van de parkeer- en pendelbusdienst. Voor 4 euro per kaartje extra, kunt u uw auto bij het Hotel van der Valk aan de Hogeweg te Zaltbommel parkeren. Tussen 18.15 – 19.00 uur kunt op de bus stappen, die u voor de deur van de Sint-Maartenskerk afzet. Terug rijden de bussen tot 23.00 uur na afloop van de uitvoering.

Er zijn kaarten in drie rangen beschikbaar en momenteel profiteert u van een leuke vroegboekkorting!

1e Rangskaarten zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Prijs normaal 65 euro per stuk, maar momenteel met vroegboekkorting 55 euro en voor 4 euro extra inclusief de parkeer- en buspendeldienst.

2e Rangskaarten zijn vrije, niet genummerde, plaatsen. Hiermee heeft u niet overal zicht op het podium. In de kerk staan diverse monitoren waarop de uitvoering te zien is. Prijs normaal 40 euro per stuk, maar nu met vroeboekkorting 35 euro per stuk en voor 4 euro extra inclusief de parkeer- en buspendeldienst .

Sponsorkaarten bieden zicht op het podium en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en nazit. Tevens is het gratis bijwonen van de master class door dirigent Rienk Bakker op 5 maart 2023 om 15:00 uur in de Gasthuiskapel hierbij inbegrepen. De prijs is nu 130 euro per kaart met vroegboekkorting en inclusief de parkeer- en buspendeldienst. Normale prijs 140 euro per kaart.

Zondag 5 maart 2023 om 15.00 uur vindt een master class door dirigent Rienk Bakker plaats in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Tijdens deze master class geeft hij een toelichting op de Matthäus Passion en gaat aan de slag met het kort instuderen van één of meerdere koralen. Zo krijgt u weer een hele andere kijk op het meesterwerk van Bach.

Toegang € 7,50 incl. consumptie. Kaartverkoop enkel aan de zaal. Reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar: info@matthauspassion.nl

Tip! Denkt u er ook eens aan Matthäus Passion kaarten cadeau te doen. Leuk om weg te geven met Sinterklaas of onder de kerstboom en voor een verjaardag, avondje uit of andere feestelijke gelegenheid.


“Wij hebben een geweldige Matthäus Passion bijgewoond. Dank voor de fijne plaatsen.”


Koop nu uw kaarten!