Bestel kaarten

De Matthäus Passion van Rivierenland geldt als een van de culturele hoogtepunten in Zaltbommel. Bij uw kaart zijn een pauzedrankje inbegrepen en tevens krijgt u een programmaboekje met hierin uitgebreide informatie over de achtergrond van de Matthäus Passion van Rivierenland, de dirigent, solisten en uitvoerenden en kunt u hierin de tekst volgen.

Er zijn kaarten in drie rangen beschikbaar.

1e Rang kaarten dit zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Normale prijs 65 euro per stuk. Momenteel geniet u van 10 euro vroegboekkorting en boekt u voor 55 euro een 1e Rang kaart.

2e Rang kaarten zijn vrije, niet genummerde, plaatsen. Hiermee heeft u niet overal zicht op het podium. In de kerk staan diverse monitoren waarop de uitvoering te zien is. Normale prijs 40 euro per stuk en nu met vroegboekkorting voor 35 euro verkrijgbaar.

Sponsorkaarten bieden zicht op het podium en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en nazit. Tevens is het gratis bijwonen van de lezing door dirigent Johannes Leertouwer op 13 maart 2022 in de Gasthuiskapel hierbij inbegrepen. De prijs is 140 euro per kaart en ze zijn nu tijdelijk voor 130 euro per stuk te bestellen.

Zondag 13 maart 2022 om 15.00 uur vindt een lezing plaats door dirigent Johannes Leertouwer in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Hij geeft een persoonlijke kijk op zijn geschiedenis met Bach’s meesterwerk. Wat drijft hem in zijn uitvoering. “In mijn lezing neem ik mensen graag mee in het verhaal van de Matthäus Passion. Het gaat over liefde, schuld, verdriet, pijn en rust”, aldus Leertouwer. Toegang € 7,50 incl. consumptie en kaartverkoop aan de zaal.

Tip! Denkt u er ook eens aan Matthäus Passion kaarten cadeau te doen. Leuk om weg te geven voor een verjaardag, de feestdagen, avondje uit of andere feestelijke gelegenheid.


“Wij hebben een geweldige Matthäus Passion bijgewoond. Dank voor de fijne plaatsen.”


Koop nu uw kaarten!