Bestel kaarten

De Matthäus Passion van Rivierenland geldt als een van de culturele hoogtepunten in Zaltbommel. Bij uw kaart zijn een pauzedrankje inbegrepen en tevens krijgt u een programmaboekje met hierin uitgebreide informatie over de achtergrond van de Matthäus Passion van Rivierenland, de dirigent, solisten en uitvoerenden en kunt u hierin de tekst volgen.

Nieuw is dat u gebruik kunt maken van de parkeer- en pendelbusdienst. De kaarten voor de parkeer- en pendelbusdienst zijn uitverkocht. Voor 4 euro per kaartje extra, kunt u uw auto bij het Hotel van der Valk aan de Hogeweg te Zaltbommel parkeren. Tussen 18.15 – 19.00 uur kunt op de bus stappen, die u voor de deur van de Sint-Maartenskerk afzet. Terug rijden de bussen tot 23.00 uur na afloop van de uitvoering.

Er zijn kaarten in drie rangen beschikbaar:

1e Rangskaarten zijn gereserveerde en genummerde plaatsen met (deels) zicht op het podium. Prijs 65 euro per stuk. Kaarten voor de parkeer- en buspendeldienst zijn niet meer beschikbaar.

2e Rangskaarten zijn vrije, niet genummerde, plaatsen. Hiermee heeft u niet overal zicht op het podium. In de kerk staan diverse monitoren waarop de uitvoering te zien is. Prijs 40 euro per stuk. Kaarten voor de parkeer- en buspendeldienst zijn niet meer beschikbaar.

Sponsorkaarten zijn uitverkocht en bieden zicht op het podium en zijn inclusief ontvangst met koffie/thee en nazit. Tevens is het gratis bijwonen van de master class door dirigent Rienk Bakker op 5 maart 2023 om 15:00 uur in de Gasthuiskapel hierbij inbegrepen. Inclusief bus- en parkeerpendeldienst.

5 maart 2023 Masterclass door de dirigent

Zondag 5 maart 2023 om 15.00 uur vindt een masterclass door dirigent Rienk Bakker plaats in de Gasthuiskapel te Zaltbommel. Tijdens deze master class geeft hij een toelichting op de Matthäus Passion en gaat aan de slag met het kort instuderen van één of meerdere koralen. Zo krijgt u weer een hele andere kijk op het meesterwerk van Bach.

Toegang € 7,50 incl. consumptie. Kaartverkoop enkel aan de zaal. Reserveren is mogelijk door een mail te sturen naar: info@matthauspassion.nl

Tip! Denkt u er ook eens aan Matthäus Passion kaarten cadeau te doen. Leuk om weg te geven voor een verjaardag, avondje uit of andere feestelijke gelegenheid.


“Wij hebben een geweldige Matthäus Passion bijgewoond. Dank voor de fijne plaatsen.”


Koop nu uw kaarten!