Word vriend van dé Matthäus Passion van Rivierenland

21 November 2019

De uitvoeringen van dé Matthäus Passion van Rivierenland, in de bijzondere Sint-Maartenskerk,  zijn inmiddels een jarenlange traditie in Zaltbommel. Jaarlijks maken ruim 500 bezoekers deze prachtige productie live mee. Al ruim 30 jaar lukt het de Stichting Muziek in de Sint-Maarten voldoende financiële middelen bijeen te brengen voor deze grootse uitvoering van Johann Sebastian Bach met dirigent, koren, orkest en solisten. Een veelomvattende klus die ieder jaar opnieuw een uitdaging is, maar veel voldoening geeft als de eerste noten van de Matthäus Passion in Zaltbommel te horen en zien zijn.

Om dé Matthäus Passion van Rivierenland in Zaltbommel jaarlijks mogelijk te maken, hebben wij uw hulp nodig!

Word Matthäusvriend. Al voor 50 euro per jaar geniet u een aantal voordelen:

  • Korting van 5 euro extra op een toegangskaart
  • Uw introducé geniet dezelfde korting
  • Gratis toegang tot de lezing op 8 maart 2020 door dirigent Rienk Bakker
  • Genodigde voor de ‘nazit’ van de uitvoering in de Gasthuiskapel waar u solisten, dirigent en betrokkenen ontmoet
  • Maar het allerbelangrijkste: u draagt eraan bij dat de Matthäus Passion uitvoering jaarlijks plaatsvindt in Zaltbommel!

Wij hopen een grote vriendenschare van de Matthäus Passion te mogen begroeten, opdat wij ons allemaal nog jaren kunnen verheugen op een prachtige uitvoering van dit meesterwerk van Johann Sebastian Bach op palmzaterdag in Zaltbommel. Aanmelden kan eenvoudig via het contactfomulier onder vermelding van Matthäusvriend worden.