Steun ons

Steun dé Matthäus Passion van Rivierenland

Ieder jaar, de zaterdag één week voor Pasen, organiseert de Stichting Matthäus Passion Zaltbommel de uitvoering van dit meesterwerk van Johann Sebastian Bach. Zou het in 2022 eindelijk weer gaan lukken? De uitvoering op palmzaterdag 9 april om 19:30 uur weer live meemaken?
Als stichting nemen we al voor de vierendertigste keer de organisatie voor onze rekening.
“In de prachtige Sint-Maartenskerk en in zo’n karakteristieke vestingstad als Zaltbommel moet de Matthäus Passion jaarlijks blijven klinken.” Als bestuur zijn wij al jaren deze mening toegedaan en dit geldt tevens voor de jaarlijks ruim 500 bezoekers van dit prachtige evenement.

Inmiddels een mooie en waardevolle traditie in de Bommelerwaard. Twee trouwe sponsoren, Care Culinair uit ‘s-Hertogenbosch en Hitachi Vantara uit Zaltbommel vertellen in een filmpje hun kijk op de toegevoegde waarde van de Matthäus Passion in Zaltbommel. Kijk zelf naar hun verhaal in de filmpjes Care Culinair / Hitachi Vantara.

Binnen de beperkingen van haar financiële middelen streeft de Stichting Matthäus Passion Zaltbommel altijd naar een uitvoering met een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau. Dus altijd met een professioneel orkest en professionele solisten. Het zal u niet verbazen dat hiervoor veel geld nodig is. Geld dat wij voor een flink deel uit de kaartverkoop halen. Echter, financiële ondersteuning door zowel zakelijke als particuliere liefhebbers is onontbeerlijk.

Draagt u de Matthäus Passion van Rivierenland in de Sint-Maartenskerk een warm hart toe? Overweegt u dan eens of u onze Stichting Matthäus Passion Zaltbommel wil steunen en een “nootje” bijdragen. Dat kan op meerdere manieren: particulier, zakelijk of in de vorm van middellen. Als Stichting Matthäus Passion Zaltbommel beschikken wij over de ANBI status, waardoor uw donatie mogelijk fiscaal aftrekbaar is.

Matthäusvrienden en sponsoren heten wij na afloop van de uitvoering graag van harte welkom op de nazit. Daar praten we onder het genot van een drankje met elkaar na over de uitvoering. Het is hier ook mogelijk met de dirigent en uitvoerenden van gedachte te wisselen.

Helpt u mee de 56e editie van de Matthäus Passion van Rivierenland mogelijk te maken? Wij zien uw reactie en steun heel graag tegemoet via ons e-mailadres info@matthauspassion.nl

Mogelijkheden tot steunen

Particuliere Sponsor


Als particulier is het mogelijk, naast het kopen van kaarten, ons extra te steunen als Matthäusvriend:Matthäusvrienden schenken ons € 50 per jaar en helpen ons de kwaliteit van de uitvoeringen hoog te houden. Bovendien kent u als vriend van de Matthäus Passion te Zaltbommel een aantal voordelen:

Gratis toegang tot een lezing door dirigent Rienk Bakker op 8 maart 2020

Korting van 5 euro op uw toegangskaart

Eén van uw introducees geniet eveneens deze korting

U bent genodigde voor de ‘nazit’ van de uitvoering in de Gasthuiskapel, waar u dirigent, solisten en betrokkenen ontmoet van de uitvoering

En het allerbelangrijkste: uw bijdrage als Matthäusvriend zorgt dat de uitvoering van de Matthäus Passion jaarlijks klinkt in Zaltbommel!

Aanmelden als Matthäusvriend kan door een mail te sturen naar info@matthauspassion.nl onder vermelding van uw naam, adres en woonplaats.

Zakelijke Sponsor


Uw bedrijf kan als Matthäus-Steunpilaar de Matthäus Passion van Rivierenland op de volgende manieren sponsoren:

Sponsorkaarten kopen
Sponsorkaarten zijn verkrijgbaar voor € 140,- per kaart en geven recht op een gereserveerde plaats in het middenschip, met uitstekend zicht op de uitvoerenden, programmaboekje en pauzedrankje. Van tevoren heten wij u graag welkom met een kopje koffie in de sfeervolle Gasthuiskapel, op loopafstand van de Sint-Maartenskerk, en na afloop bent u hier met uw genodigden wederom van harte welkom op de “nazit”. Onder het genot van hapje en een drankje praten we hier na met elkaar, de dirigent, musici en uitvoerenden.

Tevens kunt u, al dan niet met uw gasten, gratis een lezing op 8 maart 2020 bijwonen in de Gasthuiskapel door dirigent Rienk Bakker.

Adverteren 

€ 250 voor uw logo-advertentie op onze Home-pagina

€ 250 voor 1/1 pagina A5 advertentie in het programmaboekje met hierin o.a. de CV’s van de dirigent & uitvoerenden en de tekst

Uiteraard bespreken wij graag andere suggesties met u en denken met u mee.

Steun ons

Koop kaarten voor de uitvoering op zaterdag 4 april 2020